8000

8000

Това събитие съвпада с предсказанието за годината 2012, която е приета от индианците на Северна и Южна Америка за година, която казва, че нова ера на осъзнаване идва, предвестена от световно събитие на биене на тъпани и молитви. Световният Пакт на Осъзнатостта (световен пакт на осъзнатост Consciencia.org) даде и лозунга – „Бъди осъзнат и действай с любов”. Говорейки с много активисти видяхме, че много организации се подготвят за подобно събитие на 21 декември 2012. Нашето предложение е да започнем събитието на 12 октомври, което е денят на всички раси и племенни хора на планетата и да продължим нарастващото участие по света до кулминационния ден: 21 декември, 2012.

[pullquote left]Всички събития ще бъдат записвани и документирани. Обединена световна карта може да се използва, за да се направи списък на местните събития и да ни се прати копие, за да можем да направим подходяща страница, където всички записи могат да се представят. Идеята е всички молитви и свирене да се чуват на публичните площади, святи места по Земята, близо до святи води, както и пред места, където се взимат решения за управлението на Земята или където се знае, че лоши решения са били взимани за Земята.[/pullquote]

Искаме тези тъпани да се чуят толкова силно и нашите любовни усилия да могат да създадат естествена мрежа на световна солидарност и това със сигурност няма да спре на 21 декември. Това е ден, който трябва да бележи началото, където срещу всякакви обиди срещу майката Земя и добруването на нейните обитатели ще бъде възставано от гражданите на новия свят, от тези, които обичат Вселената и от световната солидарност по всякакъв любящ и мирен начин. Това движение трябва да расте и да бъде изпълнено с радост и ентусиазъм и решителност. Това е исторически момент да надигнем гласове с любов за нашата майка Земя и всичките й обитатели.

Искаме специално да благодарим на онези, които са посланици на този дух. Те са творци и говорители, които ние наричаме часки „предаващите послания на инките”, както и пазителите на майката Земя, които са онези, които засаждат органични семена и ги защитават, така че всички да знаят за съществуването им и да могат да си помагат взаимно като си дават съвети и обменят семена.

Искаме храната на тази нова епоха да бъде пълна с любов, (не причинявайте ненужна болка на земята или животните) и затова, пропагандираме вегетарианска, веганска, органична диета за всички събития.
Желаем всички празници и събития започнали в тази връзка да вдъхновят всички да станат също активисти.

Искаме съзнанието на световния жител да достигне сърцето на всички. Нека задружно да се грижим за майката Земя и да открием повече и повече истината, че наистина се наричаме братя и сестри. Всеки човек и всяка организация, които се идентифицират с нашите усилия за глобално осъзнаване и любящо действие, нека имат пълната свобода да действат като представители на Световния пакт за осъзнатост. Нека нашето съзнание бъде наш водач. Разбира се, всеки трябва да е отговорен за собствените си действия и да не нарушава законите. Нашата нова епоха е без насилие. Това е нашата надежда.

Заповядайте всички!

By |October 1st, 2012|Categories: Новини|Comments Off on 8000