8000 T 12 2012

8000 T 12 2012

8000 Tъпана 12 Октомври 2012

Един ден Звуците на Осем Хиляди Свещени Тъпана ще поставят началото на изцелението на Майката Земя.
Мир и хармония ще съществува между хората и всички живи същества във Вселената, Природата, Общностите, Семействата и нашето собствено сърце.

Време е да се обединим и да съберем семената на четирите посоки, за да активираме отново космическата енергия, да излекуваме раните, нанесени от историята ни, да изцелим Майката Земя, уважавайки живота, свободата и достойнството на нашите култури.

[pullquote pullleft]8000 тъпана ще свирят на 12 октомври 2012, за да кажат на целия свят, че хората, които имат съзнание са взели решение да обединят тяхната любов и да направят усилия, за да изградят бъдещето си, защото само любовта и съзнанието могат да го направят.[/pullquote] Чуйте ритмите за майката Земя, всеки един от нас може да спре експлоатацията и безразличието, чуйте нашето щастие от това, че сме забравили невежеството и защитаваме безащитните, ритмите на сърцето, ритмите на живота, ритмите на еманципацията от невежеството, ние всички сме братя и сестри, присъединете се към нас и заедно можем да разпространим доброто и да победим злоупотребите. Ние ще победим и ще го направим с любов.

Това събитие ще се състои на публични места навсякъде по света, и е организирано от World Conscious Pact и 8000 Drums The Prophecy със съдействието на Вринда Клуб – България.

By |October 1st, 2012|Categories: Новини|Comments Off on 8000 T 12 2012