Фестивал “Слънце луна”

Фестивал “Слънце луна”

Проектът СлънцеЛуна вече е в своята заключителна фаза обогатен и обновен, прерастнал в Пътуващ фестивал на Осъзнатостта

СлънцеЛуна е сред най-неконвенционалните фестивални форми, придобил широка популярност сред артистичните среди и публиката като форум за свободна среща на идеи и художествени факти. Станал вече на 12 години фестивалът СлънцеЛуна отново тръгва по пътищата на България, за да разнесе своята магия в светлината на съзнателното и съзидателно изкуство. Организаторите посвещават това специално Издание на Световният Пакт на Осъзнатостта, основан в сърцето на търсещите истината и духовността хора по света, за правата и нуждите на Майката Земя и отговорността пред нейните деца.

Откриването на фестивала ще бъде на красивата дата 12. 12. 2012 от 18ч, със специалното участие на Д-р Мария Папазова, на сцената на Учебния Куклен Театър, с едно уникално представление – детския авторски мюзикъл „Истината за Любовта”. Една създадена и осъществена на сцената от деца приказка за трудните изпитанията, пред киото ни поставят тъмните сили и как е възможно те да се преодолеят. Когато се пробуди Любовта и се осъзнаят вечните добродетели на взаимопомощта, състрадението, добродетелта и смирението светът може да бъде спасен. „Истината за Любовта” е по сценарий, режисура, текстове и изпълнение на Момера и театрална група „Деца на Земята”.

Събитията на 12. 12. 2012 продължават точно в 21ч , в Клуб „Степния вълк” артисти и музиканти ще пеят и танцуват за Земята, като всяка песен е и своеобразна молитва за повдигане и обновяване на вибрациите на планетата.

Фестивалът на Осъзнатостта ще продължи с турне и специална програма в още 4 града на България.
артисти и музиканти ще пеят и танцуват за Земята, като всяка песен е и своеобразна молитва за повдигане и обновяване на вибрациите на планетата.

Фестивалът на Осъзнатостта ще продължи с турне и специална програма в още 4 града на България.
15. 12 – в гр. Стара Загора, в арт-клуб Антара.
16. 12 – в. гр. Варна, в зала Пленарна на Община Варна, по покана на „Център Трансперсонален Проект Реализация”
17. 12 – в гр. Велико Търново, ще се представи в Клуб Озарение;
18. 12 – в гр. Бургас в Холистичен център „Магнолия”.

Турнето ще завърши на 21. 12. 2012, с кулинарни изненади и жива музика в йога-център Вринда Клуб, в София.

“Ние споделяме радостта и благодарността, че заедно можем да развием едно по-висше съзнание и да спомогнем за спасяването на Майката земя. Това е нашето послание днес. Да не губим и минута, защото няма нищо предопределено за бъдещето. Единственото сигурно нещо е усилието, което полагаме да станем истински активисти, активисти на сърцето и съзнанието.

Да бъдеш съзнателен активист означава да изгаряш от желание да промениш ситуацията в този свят, а да промениш света означава да търсиш по-висш вкус. Този по-висш вкус е във всеки един от нас; той е там, в сърцето ни и се проявява по различни начини.

Да си активист означава да действаш в последователен начин с общия идеал във всеки един аспект от живота.”

От активистите на Проект СлънцеЛуна и Вринда Клуб

Подробна информация за Проект СлънцеЛуна
и програмата на турнето ще намерите на:
http://sunmoonfest.just-ray.com/

By |December 4th, 2012|Categories: Новини|Comments Off on Фестивал “Слънце луна”