“Йога за всеки” с Ани Стоименова

“Йога за всеки” с Ани Стоименова

yogaPrema3Йога студио Вринда организира нова група по йога всеки вторник от 18:30ч.

Посланието на Йога е насочено към преоткриване на коректната връзка между дух, душа и тяло. Йога е покана за едно пътешествие навътре в себе си, към микрокосмоса на всеки един човек, осъзнавайки същевременно съпричастността ни към космическите процеси на безграничната вселена. Това е практика, целяща постигане на хармоничен начин на живот в неговите различни дименсии чрез следване на определени правила за поддържане на физическо, емоционално и психично здраве.

Курсът „Йога за всеки“ запознава с някои от основните принципи на Йога. Развиването на по-дълбоко осъзнаване на физическото тяло (чрез овладяване на дадени асани, запознаване с определени начини на хранене), на способността за релаксиране, както и успокояване на ума спрямо стреса на ежедневието са основите цели на практиката. Самото занимание включва няколко части : подготвителни практики (свързани с дишане и раздвижване на кости и стави), асани, дихатели практики (пранаяма), релаксация, подготвителни медитативни техники. Всеки, който иска да се докосне до вълшебството на йога и до нейната трансформираща сила, е добре дошъл.

За провеждане на заниманията са ви необходими удобни дрехи; сами изберете дали да сте боси или по чорапи.  Клубът разполага с постелки. Три часа преди йога е добре да не се храним, за да няма тежест в стомаха и да не предизвикаме нежелани странични реакции. За пиенето на вода няма ограничение.

Ани Стоименова – 0879 681 912
Повече за Ани тук

Адрес :
ул.”Цар Симеон” 13, първи етаж

За информация и записвания: Ани Стоименова – 0879 681 912
anna.oblache@gmail.com

By |June 3rd, 2015|Categories: Инбаунд йога|Tags: , , , |Comments Off on “Йога за всеки” с Ани Стоименова